CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
PLASMOLIFTING/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
SEMINAR INTERN IANUARIE 2017
BRASOV, 13-14.01.2017
DETALII EVENIMENT
In orice activitate pe care o desfasuram exista acel moment in care tragem linie si adunam. E momentul in care cu totii analizam ce a mers bine sau mai putin bine, ce trebuie pastrat, ce putem dezvolta, dar mai ales ce putem imbunatati.
Asa cum este traditia, la inceput de an, echipa LIAMED s-a strans intr-un cadru festiv pentru a incheia anul 2016. Pe de o parte multumirea realizarilor trecute si pe de alta parte optimismul celor ce vor veni au transformat seminarul din ianuarie intr-o promisiune a lucrurilor si mai bine facute si a planurilor si mai indraznete.
Ne-am amintit impreuna de evenimentele pe care le-am organizat, de realizarile practice prin modernizarea sediului la care va asteptam cu drag. Am depasit toate obstacolele pentru ca vrem sa dovedim in continuare ca suntem cea mai buna alegere. 
Si un prim pas l-am facut chiar din ziua de sambata cand, la sediul Liamed, a avut loc un training intern cu echipa de vanzari. Am dezbatut, am comunicat si am cautat impreuna si mai multe solutii pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. 
Cuvintele frumoase venite pe care ni le-ati adresat ne-au ambitionat sa mergem mai departe. Dar, ca orice echipa unita, ne-am felicitat reciproc pentru contributia la ceea ce putem numi deschis, un succes desavarsit.
Asadar, va invitam alaturi de noi si in 2017 sa crestem impreuna, sa ne bucuram de evenimente, cursuri si expozitii.