CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
PLASMOLIFTING/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
PETRECERE FINAL DE AN 2016
BRASOV, 14.01.2017
DETALII EVENIMENT
Intotdeauna putem gasi un prilej sau un motiv pentru a petrece frumos impreuna. Astfel, inceputul de an ne-a surprins sarbatorind in traditia Liamed, revelionul dupa calendarul Iulian. 
Inconjurati de oameni frumosi, de figuri zambitoare si de inocenta copiilor nostri, am lasat in urma indoielile si am privit cu optimism spre un nou an. Fiecare zi ar trebui sa fie o noua provocare de a fi mai buni, mai activi si mai silitori si mai ales, sa dam tot ceea ce este mai bun. 
Evenimentul a fost deschis de doua coruri ce au adus prin glasul lor, linistea si pacea sarbatorilor. Spre bucuria copiilor, Mos Craciun nu a lipsit nici anul acesta. Acesta ne-a amintit ca trebuie doar sa credem si totul va fi posibil. Nu exista mituri, ci doar oameni care nu si-au testat limitele, iar noi vrem sa ne autodepasim cu fiecare aspect. Cadourile primite au reprezentat cea mai frumoasa surpriza din care am invatat ca numai o echipa unita isi poate cunoaste atat de bine membrii. 
Va uram pe aceasta cale inca o data LA MULTI ANI, la cat mai multe impliniri. Va transmitem un gand frumos, speranta si speram si entuziasmul pe care il avem noi. Stiti cum se spune, daca nu e dragoste si perseverenta in tot… atunci nu e nimic. Iar noi, avem din belsug!