CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
ANIVERSARE 18 ANI DE ACTIVITATE
BRASOV, 12.02.2017
DETALII EVENIMENT
Si am facut 18 anisori! Am inceput o noua etapa plina de provocari din viata noastra si cum se spune, povestile frumoase sunt pentru totdeauna. O melodie buna se asculta si zeci de ani mai tarziu. Iar timpul le asaza pe toate. 
Cu pasi marunti, dar siguri povestea noastra a inceput in 1999, intr-un sediu modest, dar cu oameni visatori si ambitiosi. Ne-am hotarat atunci sa punem bazele a ceea ce astazi cunoasteti drept LIAMED, LIderi in Aparatura MEDicala. 
Inceputurile sunt intotdeauna dificile. Dar, in 18 ani, am ajuns de la ecografe sa acoperim toate specializarile medicale, incluzand instrumentar, consumabile si mobilier. In 18 ani am fost dedicati unui singur tel: sa fim cei mai buni, sa venim inaintea dumneavoastra cu solutii profesioniste si pertinente. 
Am invatat si invatam foarte multe, de la interactiunile cu dumneavoastra la expozitii, dar si la cursurile pe care le-am organizat, de la trainingurile interne, dar si externe realizate de colaboratorii nostri. Rezultatele nu au intarziat sa apara. Munca ne-a fost evaluata prin numeroasele diplome si distinctii, prin sediul modernizat la care va invitam, dar si prin portofoliul bogat ce ne recomanda.
Suntem o echipa tanara, dar motivata si care doreste sa-si testeze limitele spre a oferi tot ceea ce este mai bun. Ne implicam activ in proiectele si demersurile dumneavoastra, in sprijinirea altor tineri aflati la inceput de drum si in consolidarea visului nostru care a prins aripi atat de frumoase.
Asadar, la multi ani noua, la multi ani dumneavoastra, prietenii si partenerii nostri si sa ne reintalnim mereu cu zambetul pe buze si cu satisfactia lucrului bine facut.