CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
MARAMEDICA 2017
BAIA MARE, 23-25.02.2017
DETALII EVENIMENT

Odata cu apropierea primaverii, nu doar natura renaste, ci incep si expozitiile medicale, prilej al reintalnirilor. In perioada 23-25.02.2017 februarie s-a desfasurat in acest sens, bine cunoscuta expozitie de la Baia Mare, Maramedica. Numerosi participanti s-au regasit intr-un mediu, devenit de atatia ani, familiar.

Si de aceasta data, reprezentantii LIAMED au prezentat, la standul pe care l-au avut, diversitatea si calitatea aparaturii promovate. Astfel, pe langa instrumentar chirurgical si echipamantele de ultima generatie, anul acesta produsele vedeta au venit din domeniul terapiei TECAR, o procedura moderna recunoscuta international.

Peste 300 de medici din toata tara au apreciat pozitiv profesionalismul de care managerii nostri de produs dau dovada, iar revederea a fost fructuoasa pentru ambele parti.

Multumim Camerei de Comert si Industrie din Maramures pentru initiativa, perseverenta si pentru invitatie. Colaborarea minunata pe care o avem nu poate fi dovedita decat de numarul frumos de ani de participare.