CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP PLASMOLIFTING XV
TECHIRGHIOL, 09-10.03.2017
DETALII EVENIMENT

Succesul inseamna progres si dezvoltare. Insa aceste doua lucruri se obtin printr-o invatare continua si deschiderea spre lucruri noi. Astfel, la Sanatoriul Balnear Techirghiol, a avut loc un workshop intern pentru personalul medical privind metoda inovatoare Plasmolifting in Cosmetica si Ortopedie. Lectorii din Republica Moldova, dr. Valeria Bulat si dr. Eugen Melnic, au prezentat beneficiile indubitabile ale acestei practici medicale, organizandu-si discursurile intr-o parte teoretica si una practica. 

Workshopul a fost rezultatul colaborarii fructuoase dintre Liamed Brasov si Compania Plasmolifting. Asadar, reprezentantii echipei noastre au prezentat gama larga de produse dedicate acestei arii, la care s-au adaugat doua metode din ce in ce mai intalnite in medicina romaneasca: ozonoterapia si TECAR terapia. Cele din urma au avut parte de un succes incontestabil, iar noi va punem la dispozitie toate resursele pentru realizarea lor. Va invitam la sediul LIAMED din Brasov pentru a va convinge.

Medicii prezenti la workshop s-au dovedit impresionati de cele trei metode care pot fi utilizate cu usurinta in practica de zi cu zi. Multumim gazdei noastre, Sanatoriul Balnear Techirghiol, dar si lectorilor pentru ca sunt alaturi de noi in aceste proiecte.