CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONFERINTA NATIONALA DE MEDICINA DE FAMILIE - BUCURESTI
BUCURESTI, 31.03.2017
DETALII EVENIMENT

Cea de-a XIII-a editie a Conferintei Nationale de Medicina de Familie a avut loc in perioada 30 martie – 2 aprilie, la Bucuresti. Evenimentul a atras si anul acesta un numar mare de participanti care s-au bucurat de atelierele organizate, expozitii, dezbateri si sesiuni interactive. Totodata, invitatii au putut participa la un workshop extrem de util cu privire la metodele inovatoare din domeniu. Ramura de ecografie a fost una extrem de apreciata datorita eforturilor sustinute ale domnului dr. Iacob Mihai Sorin, o personalitate activa pe scena medicala din Romania. 

Domnia sa a avut o abordare practica in ceea ce priveste prezentarea noutatilor din aria larga a ultrasonografiei. Pentru crearea unei imagini complete si inglobatoare, a utilizat in scop demonstrativ ecografele oferite de LIAMED Brasov. 

Participantii la workshop au fost incantati de cunostintele dobandite in urma acestui eveniment. Abordarea practica a domnului dr. Iacob Mihai a reusit sa starneasca si mai mult interesul in domeniul ecografiei.