CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONGRES NATIONAL DE GASTROENTERLOGIE, HEPATOLOGIE SI ENDOSCOPIE DIGESTIVA
BUCURESTI, 22-24.06.2017
DETALII EVENIMENT
In perioada 22 si 24 iunie, a avut loc cea de-a XXXVII-a editie a Congresului National de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva, la Bucuresti. Evenimentul s-a remarcat inca de la inceput multumita unei abordari interesante, puternicei amprente sociale, medicii avand posibilitatea de a purta dialoguri constructive, de a schimba pareri si opinii, dar si de a impartasi din experienta acumulata din practica medicala. 
Participantii au fost ca de fiecare data in numar mare, veniti din toata tara, si s-au bucurat de prezentarile sustinute de lectorii romani si straini, dar si de lucrarile celor participanti la concurs.
Cu ocazia acestui eveniment, LIAMED a prezentat noutati ale aparaturii medicale de ultima generatie in domeniul gastroenterologiei, vedeta standului fiind un Sistem complet de videoendoscopie flexibila, Sonoscape HD-330. Interesul a fost in domeniul endoscopiei, dar si ecografiei. Va multumim pentru sugestiile si opiniile dumneavoastra, multumim organizatorilor pentru initiativa si promitem sa va venim in continuare in intampinarea dumneavoastra cu solutii.