CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP DE ECOGRAFIE CLINICA TIROIDIANA
BRASOV, 30.09.2017
DETALII EVENIMENT
La finalul lunii septembrie, ne-am intalnit la sediul din Brasov cu medici dedicati din toata tara pentru un atelier de ecografie clinica tiroidiana. Am incununat seria evenimentelor din luna septembrie cu aceasta manifestare organizata in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Brasov.
Workshopul a atras si a suscitat interesul a numerosi participanti care s-au bucurat de noutatile aflate de la lectorul cursului, dr. Iacob Mihai Sorin. Partea teoretica a dezbatut notiuni introductive de ecografie clinica tiroidiana, screening si diagnostic ecografic tiroidia, necesitatea invatarii continue in acest domeniu, in timp ce partea aplicata a relevat importanta unei abordari in detaliu. S-a lucrat intensiv pe ecografe de ultima generatie de la Sonoscape, cu totii fiind impresionati de nouattile aflate, lucru demonstrat si dezbaterile purtate ulterior.
Va multumim ca ati fost alaturi de noi in aceste doua zile, multumim lectorului, dl. dr. Iacob Mihai Sorin pentru amabilitate si profesionalism, si va asteptam si la urmatoarele editii dedicate ecografiei umane, si nu numai.