CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONGRESUL NATIONAL DE DERMATOLOGIE
BRASOV, 04-07.10.2017
DETALII EVENIMENT
Oamenii frumosi se simt bine in interior si arata si mai mult la exterior. In acest sens, in perioada 4-7 octombrie,Societatea Romana de Dermatologie a organizat Congresul National de Dermatologie, a Brasov. Manifestarea de la poalele Tampei a reunit specialisti din toata tara pentru a dezbate metodele actuale. Dorinta organizatorilor a fost aceea de a releva participantilor important ace trebuie acordata acestui domeniu si necesitatea cunoasterii progreselor facute in acest sens. 
Solutiile pentru infrumusetare sunt multe in zilele noastre, dar de cele mai multe ori sunt dureroase sau dificile.  De aceea remarcam prezenta la acest congres a echipei LIAMED, care a prezentat la stand tehnologia Mea Plasma. Standul a fost vizitat de numerosi medici dornici sa afle cat mai multe depre aceasta metoda inovatoare, potentialul sau regenerativ, dar si despre cursurile pe care le-am organizat cu succes de-a lungul timpului.
Interesul crescut denota beneficiile unui procedeu pe care LIAMED il sustine si il promoveaza pentru a va oferi o alternativa accesibila.
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam la urmatoarele evenimente de aceasta natura.