CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP MEAPLASMA XVIII
BRASOV, 01-03.03.2018
DETALII EVENIMENT
Reteta noastra pentru frumusete, stare de bine si sanatate este cat se poate de simpla. MeaPlasma. Metoda este un adevarat elixir de reintinerire al vremurilor noastre. Haideti sa dam impreuna timpul inapoi printr-o interventie usoara si care se foloseste de resursele naturale ale corpului.
Beneficiile sunt numeroase si au fost observate de medici din toata tara si nu numai. De aceea, Martisorul a adus, la sediul LIAMED, inca o editie a WORKSHOP-ului de MEA PLASMA pe domeniile: ortopedie, dermatologie si stomatologie. Asa cum am procedat si la intalnirile anterioare, am oferit invitatilor nostri o imagine de ansamblu asupra procedurii, organizand fiecare zi a evenimentului in doua parti: teoretica si practica.
Cadrul, deja familiar, a incurajat o atmosfera extrem de calduroasa, participantii fiind impresionati si de diplomele pe care le-au primit in semn de certificare in utilizarea metodei. Numarul tot mai mare de participanti ne-a confirmat interesul tot mai crescut in aceasta arie medicala. 
 
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam si la urmatoarele editii, dar si la celelalte evenimente pe care le vom organiza!