CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONGRESUL NATIONAL AL ASOCIATIEI ROMANE DE ANESTEZIE REGIONALA SI TERAPIA DURERII EDITIA A 3-A
CLUJ-NAPOCA, 12-15.04.2018
DETALII EVENIMENT

Succesul contribuie fara doar si poate la progres. Acest lucru este demonstrat prin organizarea celei de-a treia editii, 12-15 aprilie, a Simpozionului Asociatiei Romane de Anestezie, organizat anual. Evenimentul, ce a avut loc la Cluj-Napoca, a reunit nume importante din medicina autohtona, dar si internationala.
Medici, debutanti sau experimentati, veniti din toata tara au fost prezenti si au participat la sustinerea unor lucrari stiintifice valoroase, marcand astfel o contributie fundamentala in contextul anesteziei regionale si durerii cronice.
Evenimentul, asa cum ne-a obisnuit, a avut si o parte practica extrem de minutioasa. Dintre temele workshopurilor amintim: Manipularea acului cu ghidaj ecografic, Blocuri de nervi f?r? ultrasunete, Trunchiul ?i coloana vertebrala – Ultrasunete, Injectari ecoghidate de toxina botulinica pentru tratamentul spasticitatii, Sfaturi si trucuri in examinarea clinica pentru evaluarea durerii, etc.
Acestei initiative a raspuns si echipa LIAMED care, a adus la standul de la conferinta doua ecografe de ultima generatie, X5 si S9 Pro si produse de anestezie regionala menite sa imbunatateasca calitatea actului medical si sa usureze activitatea medicilor anestezisti.
Multumim organiztorilor pentru evenimentul deosebit si le uram mult succes in editiile urmatoare.