CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
Produse MeaPLASMA/PRP
Eprubeta Plasmolifting
Descriere

Vanzare la set de 20 buc.

Recrearea frumusetii naturale PLASMOLIFTING!

Salveaza-ti tineretea neschimbata si frumusetea pielii tale impreuna cu noua procedura revitalizanta Plasmolifting care permite intinerirea si consolidarea pielii la nivel celular.

Dermatologie: cronoimbatrinire, pielea sensibila si uscata, acnee, postacnee, pigmentatie excesiva, alopecie

Stomatologie: stoparea hemoragiilor gingivare, eliminarea halenei, accelerarea vindecarii alveolelor dintilor extirpati, eliminarea durerilor, stoparea progresarii afectiunilor parodontiului, favorizarea prinderii implanturilor

Tricologie: reducerea caderii parului, intarirea foliculilor pilosi, indepartarea matretei, uscaciunii, pruritului, sporirea diametrului si densitatii parului, redarea elasticitatii, stralucirii si desimii parului

Ortopedie si Traumatologie: osteoartrita, osteoartroza, periartrita articulatiilor, intinderea muschilor si ligamentelor

Cod produs: P4387
Ref. producator:
 

Caracteristici

Caracteristici produs
Eprubetele Plasmolifting    
 

Calitatea metodei PLASMOLIFTING depinde de calitatea eprubetelor de colectare a sangelui. Eprubetele Plasmolifting sunt elaborate tinand cont de aplicarea lor IN VIVO, sunt realizate din sticla medicala borosilicata, cu inchidere ermetica care asigura sterilitatea si stabilitatea continutului.

 

Eprubetele PLASMOLIFTING sunt produse conform standardului “GMP - Good Manufacturing Practice“. Acestea sunt incadrate in clasa de pericol 2A, ce confirma nu doar puritatea componentilor ci si locul de producere.

 

Eprubeta contine un gel biopolimer, tixotropic complex, care isi schimba proprietatile sale in timpul centrifugarii, devine fliud si filtreaza sangele in doua parti, cheag de eritrocite si plasma. Cu ajutorul gelului obtinem concentratia necesara de trombocite, purificarea plasmei de leucocite (ceea ce reduce riscul de reactii autoimune), filtrarea plasmei.
Eprubetele PLASMOLIFTING contin heparina in vivo, ce poate fi introdusa inapoi in tesaturi, spre deosebire de heparina in vitro, din eprubetele de laborator simple.

 

Un atu al metodei si al produsului consta in faptul ca  datorita eprubetelor Plasmolifting noi obtinem produsul pentru injectare (4ml de plasma cu o concentratie de pana la 12 milioane de trombocite), un produs complet natural, care contine doar proteine naturale si personale, fara adaugarea unor componente straine. 

Specificatii tehnice

  Realizata     din sticla medicala borosilicata
  Inchidere ermetica     asigura sterilitatea si stabilitatea continutului
  Certificare     ISO, CE