CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONFERINTA INTERNATIONALA DEDICATA CANCERULUI MAMAR, EDITIA a V-a
BUCURESTI, 26-28.10.2017
DETALII EVENIMENT
Forma de cancer din ce in ce mai raspandita in randul femeilor se localizeaza la nivelul sanilor. In ultimii ani, spun specialistii, numarul cazurilor a crescut ingrijorator in tara noastra. In acest sens, Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie în parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"din Bucuresti, au organizat cea de-a V-a editie a Conferintei cu participare internationala. 
Tema propusa anul acesta a fost “Chirurgia cancerului mamar, incotro? Tratamentul actual al afectiunilor mamare” si a reunit medici specialisti din tara si din strainatate care si-au propus sa aduca in atentia tuturor aceasta problema reala cu care se confrunta din ce in ce mai multe paciente.
Numerosi invitati au luat parte la acest eveniment de amploare, caracterizat prin dezbateri si lucrari stiintifice menite sa inlesneasca o schimbare in mai bine. 
Reprezentantii LIAMED au fost alaturi de organizatori si au venit in sprijinul celor prezenti cu ecografe de ultima generatie, dar si instrumentar de calitate superioara. Ne bucuram sa contribuim, alaturi de dumneavoastra, la insanatosirea oamenilor.