CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
ARMEDICA 2017
ARAD, 2-4.11.2017
DETALII EVENIMENT
In perioada 2-4 noiembrie a avut loc, la Arad, in Complexul Expozitional EXPO ARAD, a XXIV-a editie a celui mai mare eveniment medical din zona de vest a Romaniei, AR-MEDICA.
In fiecare an, numarul vizitatorilor, dar si al expozantilor creste semnificativ, astfel incat, pe durata celor 3 zile, evenimentul a reunit la standuri peste 100 de firme atat nationale, cat si internationale. 
Asa cum v-am obisnuit, reprezentantii LIAMED au fost prezenti la manifestare cu aparatura medicala de ultima generatie, iar standul nostru a atras numerosi participanti care au fost impresionati de echipamentele medicale expuse. Dintre acestea amintim Unituri ORL, radiocautere, electrocautere, ecografe performante, dar si echipemente diverse. Nu am uitat nici ramura veterinara, astfel ati putut gasi instrumentar chirurgical si aparatura medicala dedicata pentru o gama larga de interventii.  
Multumim organizatorilor pentru ideea acestei manifestari, care a devenit cea mai importanta din domeniu prin conferintele sale. Ne simtim onorati sa fim parte a acestei initiative.