CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONGRESULUI INTERNATIONAL DE MEDICINA ANTI-AGING
BUCURESTI, 11-13.05.2018
DETALII EVENIMENT
Succesul de care se bucura evenimentele este reliefat si de numarul mare de editii. Astfel, ajuns la cea de-a X-a editie, Congresul de Medicina Anti-Aging s-a bucurat din nou de participarea a numerosi medici din Romania, dar si din strainatate. Temele avute in vedere la prezetarile sustinute au fost extrem de variate demonstrand interesul crescut pentru aceasta ramura a medicinei. 
Anul acesta a reprezentat pentru echipa LIAMED inca o recunoastere a eforturilor si muncii depuse pana in acest moment. Astfel echipa a primit pentru al doilea an la rand Trofeul Anti-Aging si diploma pentru MEAPLASMA. Este cunoscut faptul ca de patru ani LIAMED organizeaza workshopuri de PRP, unde numarul mare de solicitari a determinat organizarea a numeroase editii si nu ne vom opri aici.
Va multumim pentru aceasta surpriza deosebita, care ne onoreaza si ne determina sa devenim din ce in ce mai buni. Va asteptam la sediul nostru din Brasov pentru a ne cunoaste si pentru a vedea cu ochii dumneavoastra efectele acestei metode.