CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP MEAPLASMA EDITIA XIX
BRASOV, 23-25.05.2018
DETALII EVENIMENT

Stare de bine, frumusete si sanatate. Toate acestea sunt accesibile tuturor printr-o reteta simpla, un elixir de reintinerire al vremurilor noastre. Vorbim, asadar, fara doar si poate, de metoda PRP ce va permite nu doar sa dati timpul inapoi printr-o interventie usoara si care se foloseste de resursele naturale ale corpului, ci si sa mentineti sanatatea intregului organism.
Avantajele si domeniile de aplicare sunt numeroase si au fost observate de medici din toata tara. De aceea, in luna mai, la sediul LIAMED a avut loc cea de-a XIX-a editie a WORKSHOPULUI MEAPLASMA pe trei domenii: ortopedie, dermatologie si stomatologie. Urmand modelul intalnirilor anterioare, am oferit invitatilor nostri o imagine de ansamblu asupra procedurii, organizand fiecare zi a evenimentului in doua parti: teoretica si practica.
Atmosfera a fost una extrem de calduroasa, participantii fiind impresionati si de diplomele pe care  le-au primit in semn de certificare in utilizarea metodei. Numarul mare de participanti a confirmat interesul tot mai crescut in aceasta arie medicala. Acestia s-au bucurat de asemenea de prezentarile si explicatiile lectorilor: Dna. Dr. Diana Avasalcei, Dl. Dr. Miahi Baican, Dl. Dr. Vitali Movradin care au oferit si o parte aplicata a cursului.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam si la urmatoarele editii MEAPLASMA, dar si la celelalte evenimente pe care le vom organiza!