CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
MeaPLASMA/PRP
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
SRATI 2018
SINAIA, 09-13.05.2018
DETALII EVENIMENT

Evenimentele cu traditie nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ele se bucura de prezenta din ce in ce mai numeroasa si de invitati de renume. Astfel, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva a organizat in perioada 9-13 mai 2018, la Centrul International de Conferinte de la Sinaia, cea de-a 44-a editie a congresului anual. Sub aceeasi umbrela, au avut loc al 12-lea Congres Romano-Francez de Anestezie si Terapie Intensiva, al 10-lea Simpozion Romano-Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva, al 17-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva, dar si al cincilea Simpozion Romania Dodoloata al Societatilor de Anestezie si Terapie Intensiva din Romania si Moldova.
Asa cum ne-am obisnuit, congresul a reunit numerosi medici specialisti din Romania si nu numai, in vederea participarii la comunicarile orale, conferintele, dar si workshopurile propuse de organizatori.
Prezenta in fiecare an, echipa LIAMED a impresionat si anul acesta cu un stand atractiv in cadrul expozitiei de aparatura medicala si instrumentar chirurgical din acest domeniu. Dintre produsele prezentate amintim ecografe de ultima generatie, monitoare de functii vitale, trusa de anestezie regionala si instrumentar dedicat.
Evaluarile primite din partea dumneavoastra ne motiveaza si ne inspira, iar pentru acest lucru va multumim si de asemenea, sugestiile facute sunt promisiunea unei ambitii si mai puternice de a le pune in practica.