CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP TECAR 2018
BRASOV, 22.06.2018
DETALII EVENIMENT
Asa cum v-am obisnuit, cautam mereu sa fim prezenti pe piata medicala cu workshopuri care sa reflecte, intr-un mod placut si usor de asimilat, informatii din domeniile de interes care merg la pas cu evolutia rapida a tehnologiei. 
Acesta a fost si cazul workshopului de TECAR din 22 iunie unde, alaturi de invitatii nostri din tara am avut onoarea de a-i primi la sediul firmei pe Dr. Alessio Papaianopol, reprezentantul Golden Star -Francesco Lagana si fizioterapeutul Andrea Pettirossi.
Dupa sustinerea partii teoretice, accentul s-a pus pe elementele distinctive ale aparaturii Fisiowarm ce fac diferenta in procesul de recuperare cunoscut pana acum. 
Am primit numeroase aprecieri de la participanti atat pentru seriozitatea cu care lectorii au tratat partea teoretica si practica,  dar si pentru atmosfera relaxata care a facilitat transmiterea usoara a informatiei.
Pentru realizarea unui workshop memorabil si de importanta ridicata pentru sustinerea imbunatatirii actului medical romanesc. 
Echipa LIAMED multumeste lectorilor si furnizorilor nostri de la Golden Star pentru amabilitatea si profesionalismul dovedite!