CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
RECUPERARE MEDICALA TECHIRGHIOL 2018
TECHIRGHIOL 29.06-01.07.2018
DETALII EVENIMENT

Experienta Techirghiol a insemnat deschiderea catre exploatarea unei zone din domeniul Balneoterapiei aflat in plina evolutie si cu nevoie de sustinere si dezvoltare in Romania. 

Subiectul principal al conferintei a fost reglementarea si utilizarea arealului protejat ce furnizeaza astazi binecunoscutul namol de la Techirghiol. 

Am participat cu mult entuziasm si deschidere catre subiect, iar la standul LIAMED participantii au putut cunoaste indeaproape metode alternative si complementare in terapie prin prezentarea aparaturii de Ozonoterapie, TECARterapie, MeaPlasma PRP si Ultrasonografie.

Echipa noastra a venit in intampinarea participantilor oferind informatii tehnice atat la nivel teoretic cat si practic.

Evenimentul s-a remarcat inca de la inceput multumita unei abordari interesante, puternicei amprente sociale, medicii avand posibilitatea de a purta dialoguri constructive, de a schimba pareri si opinii, dar si de a impartasi din experienta acumulata din practica medicala. 

LIAMED multumeste atat organizatorilor conferintei pentru desfasurare cat si participantilor pentru feedbackul pozitiv si curiozitatea cu care ne-au abordat!