CATEGORII PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
ORL
TERMOVIZIUNE/GAMMA DETECTIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
MED ACADEMY INTERNATIONAL EXHIBITION
BUCURESTI, 21-23.09.2018
DETALII EVENIMENT
Expozitia de renume international a reprezentat platforma ideala de acces la ultimele inovatii din domeniul produselor si serviciilor medicale.
Astfel echipa LIAMED a fost prezenta printre reprezentanti ai organizatiilor medicale de prestigiu, lideri din industria medicala internationala, furnizori de servicii medicale, distribuitori de produse de ingrijire a sanatatii si oficiali din sectorul achizitiilor publice.
De asemenea invitatii au avut acces la numeroase workshopuri de educatie me n sectorul ac dicala sustinute de profesori de renume. 
In acest sens echipa LIAMED a raspuns prin prezentari teoretice ale produsului MeaPlasma in doua din cele trei zile de expozitie. Lectorii nostri atestati dr. Vitali Movradin si dr. Mihai Baican au oferit informatii substantiale si inovatoare ale produsului MeaPlasma cu aplicabilitate in stomatologie, respectiv ortopedie. Ne-am bucurat de raspunsul cu care ne-au intampinat oaspetii nostri si le multumim pe aceasta cale pentru interesul de care au dat dovada!
Asteptam cu nerabdare sa ne revedem si anul viitor cu forte proaspete si noi tehnologii alaturi de colegii nostri de la MedAcademy!