CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
ORL
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
MOBILIER MEDICAL
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
CONFERINTA INTERNATIONALA DEDICATA CANCERULUI MAMAR, EDITIA a IV-a
BUCURESTI, 13-15.10.2016
DETALII EVENIMENT

O forma de cancer din ce in ce mai intalnita in randul femeilor se localizeaza la nivelul sanilor. Numarul cazurilor, conform statisticilor, a crescut ingrijorator in tara noastra. In acest sens, Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie în parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"din Bucuresti, au organizat cea de-a IV-a editie a Conferintei cu participare internationala.
Tema propusa anul acesta a fost “Pentru un limbaj medical comun in cancerul mamar" si a reunit medici specialisti din tara si din strainatate care si-au propus „sa contribuie la consolidarea comunicarii in cadrul echipei multidisciplinare implicata in diagnosticul si tratamentul aceastei afectiuni, prin adoptarea unui limbaj medical comun, dezvoltarea practicii medicale in domeniu, prezentarea celor mai noi tehnici de diagnostic si tratament folosite in tara si in strainatate” (comunicat Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie).
Numerosi invitati au luat parte la acest eveniment de amploare, caracterizat prin dezbateri si lucrari stiintifice menite sa inlesneasca o schimbare in mai bine.
Reprezentantii LIAMED au fost alaturi de organizatori si au venit in sprijinul celor prezenti cu ecografe de ultima generatie, sonda Gamma Finder, dar si instrumentar de calitate superioara. Ne bucuram sa contribuim, alaturi de dumneavoastra, la insanatosirea oamenilor.