CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONGRESUL ANUAL AL SRMFBER 2017
TECHIRGHIOL, 25-27.05.2017
DETALII EVENIMENT
Societatea Romana de Medicina Fizica, de Recuperare si Balneoclimatologie alaturi de Sanatoriul Balnear Techirghiol a organizat Congresul National Anual al Societatii Romane de Medicina Fizica, de Recuperare si Balneoclimatologie (SRMFRB) cu participare international. Evenimentul a reunit numerosi medici si asistente, membri ai SRMFRB si nu numai, care au discutat despre teme de interes in domeniul recuperarii medicale, au purtat dialoguri constructive si au cautat solutii pentru imbunatatire. 
Echipa LIAMED a raspuns initiativei organizatorilor si a fost prezenta la eveniment cu un stand atractiv, ce a prezentat ultimele aparaturi din aria recuperarii medicale. Asadar, echipamentele destinate terapiei TECAR sau Ozonoterapiei au devenit rapid puncte de interes pentru cei prezenti. 
Avantajele metodelor nu aveau nevoie de nicio prezentare, intrucat dispozitivele noastre au fost timp de o saptamana la Sanatoriul Balnear si au fost utilizate cu succes de catre terapeuti. Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar pacientii multumiti sunt dovada calitatii acestora.
Multumim organizatorilor pentru invitatie si vom sprijini si pe viitor proiecte menite sa ne faca viata un drum lin si frumos!