CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP EMG
BRASOV, 18-19.05.2018
DETALII EVENIMENT

Dezvoltare, evolutie, performanta. Criteriile pe care ne bazam in activitatea noastra la LIAMED, iar acest lucru inseamna sa inveti in fiecare zi ceva nou, dar mai ales, sa inveti de la cei mai buni. 

Astfel, in perioada 18– 19.05.2018, am organizat la sediul nostru un workshop dedicat tainelor electromiografiei. Alaturi de noi, lectorul si moderatorul evenimentului a fost doamna doctor Scutaru Kadar Ana Maria, care foloseste aparatura si programele Neurosoft de foarte mult timp. 

Domnia sa a avut in vedere dincolo de partea teoretica extrem de elaborata si o prezentare din perspectiva medicului care il utilizeaza zi de zi si caruia ii este acum indispensabil.

Numarul mare de participanti la eveniment s-a datorat si organizarii pe doua parti: teoretica si practica. Medicii prezenti au fost realmente incantati de modul de lucru al aparaturii Neurosoft si au putut proba ei insisi validitatea avantajelor mentionate de catre promotorii sai. Posibilitatea de a lucra practic si faptul ca au fost incurajati sa se exprime pe parcursul workshopului a determinat crearea unui dialog extrem de util de ambele parti.

Ne bucuram sa vedem, ca si de aceasta data, provocarea lansata de LIAMED a suscitat interesul atator medici si ne-am putut reintalni in cadrul atat de familiar.