CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
MOBILIER MEDICAL
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
CONGRESUL INTERNATIONAL DE NEUROLOGIE VETERINARA 2018
CLUJ-NAPOCA, 07-09.06.2018
DETALII EVENIMENT
In lumea medicala veterinara, orasul Cluj-Napoca a devenit unul de referinta in ceea ce priveste numarul mare de congrese, simpozioane si evenimente academice. Debutul verii a adus, de aceasta data, cel de-al doilea Congres International Neurovet, organizat de Societatea Romana de Neurologie, Neurochirurgie si Medicina Comportamentala Veterinara  la Facultatea de Medicina Veterinara din Cluj. 
Evenimentul a reunit medici din toata tara care s-au bucurat de lucrari de interes sustinute atat de lectori romani, cat si internationali.
Personaj activ pe scena medicala veterinara, echipa LIAMED a fost alaturi de mesajul transmis de conferinta, anume faptul ca actiunile noastre de astazi se vor vedea in rezultatele de maine, si a prezentat la stand noutatile din lumea aparaturii medicale adresate prietenilor nostri necuvantatori. Medicii care au vizitat standul LIAMED au putut vedea si testa aparatura destinata ultrasonografiei, magnetoterapiei, dar si Mea Plasma.
Multumim organizatorilor, lectorilor si participantilor pentru calitatea serviciilor oferite! 
Ne bucuram ca am putut lua parte la un eveniment de o asemenea amploare si va dorim succes in continuare si multe astfel de congrese!