CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
A inceput Conferinta Europeana de Ultrasonografie - EUROSON PoC-US School Vienna 2022
Viena-Austria, 9-10 septembrie
DETALII EVENIMENT

Conferinta Europeana de Ultrasonografie - EUROSON PoC-US School Vienna 2022 a inceput astazi la Universitatea de Medicina din Viena, in format hibrid. Conferinta EUROSON este realizata sub patronajul Federatiei Europene de Ultrasonografie in Medicina si Biologie - EFSUMB, la care este afiliata organizatia EUVEKUS (Grupul de Lucru European de Ultrasonografie in Medicina de Familie) si este un eveniment acreditat EACCME cu 16 credite EMC. 

Gazda evenimentului este dr. Iacob Mihai Sorin, presedintele EUVEKUS, iar lucrarile sunt sustinute de specialisti de renume national si international in domeniul ultrasonografiei, precum Prof.Dr. Shlomo Vinker, Prof.Dr.Med. Christian Jenssen, Prof., Prof.Dr. Ioan Sporea, Prof.Dr. Adrian Saftoiu etc.  

Cele doua zile ale evenimentului sunt impartite in doua module, unul teoretic si un workshop in cadrul caruia medicii au oportunitatea sa exerseze   diverse tipuri de ecografie. LIAMED pune la dispozitia organizatorilor aparatura medicala necesara desfasurarii sesiunilor hands-on si asigura suportul tehnic pentru transmisiunea online a intregului eveniment.