CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
MOBILIER MEDICAL
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
Cele mai noi tehnici de ozonoterapie, impartasite Universitatatii de Medicina si Farmacie din Chisinau
Brasov, martie 2022
DETALII EVENIMENT

Compania Liamed are in desfasurare un parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Nicolae Testimiteanu din Chisinau, in cadrul cursului postuniversitar pentru medici specialisti pe tema „Ozonoterapie. Specializare in ozonoterapie pentru competenta in activitate”. Cursul este coordonat de prof. univ. Bodrug Nicolae, doctor habilitat in stiinte medicale, si se adreseaza medicilor din Republica Moldova si Romania, desfasurandu-se in format hibrid. 

Cele mai noi tehnici de ozonoterapie

Cursul de specializare in ozonoterapie al universitatii din Chisinau este structurat pe mai mute parti, iar la sectiunea de Terapii noi si tehnici inovative dr. Covalciuc Marcel, de la compania Liamed Brasov, a prezentat cele mai noi tehnici ale terapiei cu ozon, avand in vedere ca participa frecvent la traininguri si este la curent cu cele mai noi echipamente si tehnici de ozonoterapie. Liamed este reprezentant al producatorului german Herrmann Apparatebau GMBH, unul dintre cei mai mari producatori de generatoare de ozon din Europa. 

Pana acum, medicii inscrisi la modulul de ozonoterapie au avut parte de un curs teoretic si de o prezentare practica, ambele desfasurate online. Dr. Covalciuc le-a explicat toate inovatiile din domeniul terapiei cu ozon si le-a exemplificat noi tehnici de tratament care pot fi efectuate cu ajutorul dispozitivelor Herrmann. Avantajul este ca, odata cu demonstratiile online, cursantii au putut exersa pe aceleasi aparate Herrmann. Ba mai mult, modulul de Terapii noi si tehnici inovative va avea si un curs practic care va fi sustinut la universitatea din Chisinau.