CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
LUCRURI MARI IN PASI MARUNTI
BRASOV, 15.08.2014
PREZENTARE VIDEO EVENIMENT
DETALII EVENIMENT

Peste tot in jurul nostru se aud fraze referitoare la copiii nostri, reprezentanti ai unui viitor frumos si armonios. Ne bucuram cand putem contribui la acest viitor si cand eforturile ne sunt rasplatite prin cuvintele frumoase despre LIAMED pe care le primim.

Prima lectie, pe care o invatam ca oameni, este aceea ca nimic nu apare peste noapte, ci creste si se dezvolta.

Copiii sunt asemanatori unor seminte pe care le crestem si le cultivam, investim in ele si ne ingrijim de dezvoltarea lor armonioasa. De cele mai multe ori educatia pe care o primesc atat acasa, cat si la scoala este insuficienta in fata adevaratelor provocari ale vietii. Compania noastra a inteles mesajul acestei afirmatii si a venit in sprijinul pregatirii extracurriculare prin concursul organizat.

Se stie ca nu doar specializarea defineste o persoana, ci mai ales experientele personale si interactiunile pe care le are. Prin proiectul pe care l-am demarat, prin LIAMED Brasov, pentru tinerii arhitecti, am vrut sa le prezentam lucruri mari in pasi marunti.

Mana si imaginatia lor au adus un suflu de vitalitate si originalitate copertii catalogului pentru care au lucrat, iar noi am vrut sa le aratam ca lumea celor mari nu le este inaccesibila atunci cand exista perseverenta.

Le-am aratat o lume a responsabilitatii, a abilitatilor si calitatilor valoroase, dar mai ales au invatat ca din interactiunile umane se nasc idei frumoase, benefice pentru ambele parti.

Recomandam companiilor sa-si deschida portile catre creativitate, energie si viziune.

Povestea noastra merge mai departe atat prin aparitiile in ziare, cat si la TV, dar mai ales prin increderea sirecunoasterea pe care ne-o ofera oamenii. 

Meglia Adina - „Recomand oamenilor sa incerce, sa experimenteze lucruri noi, sa nu se axeze pe un singur lucru, sa incerce diferite domenii, chiar ar putea avea o surpriza cum am avut eu” – castigatoare la concursul coperta catalogului LIAMED.

Duca Damian – „Trebuie sa-ti alegi un job in care sa excelezi sau sa aduci ceva nou in domeniul acela, ceva ce nu s-a mai facut”.

Neculoiu Stefania - „Pentru mine acest proiect a insemnat o dezvoltare atat pe plan interior cat si pe plan exterior. M-a ajutat pe mine sa-mi demonstrez anumite lucruri… sa fac dincolo de limitele mele, iar pe plan exterior m-am ales cu un desen reusit… a fost o usa deschisa catre alte usi”

Bobes Luciana – „Toate desenele nu sunt neaparat la mana libera, sunt niste tehnici, niste idei, niste baze pe care trebuia sa le cultivam”.