CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
ORL
OBS/GINECOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Departamentul marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare noutăți
PRIMUL CONGRES SROV & AMVDIR
SINAIA, 14-15.11.2014
DETALII EVENIMENT

La baza succesului primei editii a Congresului SROV&AMVDIR a stat buna organizare si totodata si deschiderea celor aproximativ 200 de medici veterinari, de a face schimb de experienta. Cele doua zile de prezentari si cursuri au adus in fata participantilor, lectori de renume international: Prof. Dr. B. Van Ryssen, Dr. I. Gielen, Dr. med. vet. G.Dr. Schwarz, dar si nume consacrate pe plan national, precum Dr. Cringanu Dan.

Asa cum s-a putut observa, LIAMED este un partener activ la manifestarile veterinare implicata atat in organizarea de workshopurilor cat si prin prezenta la manifestarile de profil. La standul Liamed  s-a prezentat tot ceea ce tine de aparatura si instrumentar, una dintre conditiile de functionare a unui cabinet sau clinica veterinara.

Interesul a fost starnit de aparatura din noua generatie a echipamentelor medicale din care putem aminti: turnul de endoscopie si artroscopie, ecografe, ECG Poly-Spectrum Vet un produs consacrat si apreciat, monitoare functii vitale, electrocautere si gama completa de instrumentar chirurgical si fire de sutura.