CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
MOBILIER MEDICAL
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
SRATI 2015
SINAIA, 13-16.05.2015
DETALII EVENIMENT

Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva a organizat la Sinaia cea de-a 41-a editie a congresului anual. Sub aceeasi umbrela, au avut loc al 9-lea Congres Romano-Francez de Anestezie si Terapie Intensiva, al 7-lea Simpozion Romano-Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva, al 14-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva, dar si al doilea Simpozion Romania Dodoloata al Societatilor de Anestezie si Terapie Intensiva din Romania si Moldova.

Congresul a reunit numerosi medici specialisti din Romania si nu numai, in vederea participarii la comunicarile orale, conferintele, dar si workshopurile propuse de organizatori.
De asemenea echipa LIAMED a fost prezenta cu un stand atractiv in cadrul expozitiei de aparatura medicala si instrumentar chirurgical din acest domeniu. Dintre produsele prezentate amintim ecograful S8Exp, monitorul UTAS, trusa de anestezie regionala, neurostimulatorul, dar si altele, ce au captat atentia participantilor la congres.

Opiniile primite din partea dumneavoastra ne-au motivat, iar pentru acest lucru va multumim si de asemenea, sugestiile facute sunt promisiunea unei determinari si mai puternice de a le pune in practica.