CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
CONGRES ISRMS
BUCURESTI, 13-16.05.2015
DETALII EVENIMENT

Oamenii frumosi se simt bine in interior si arata si mai mult la exterior. In acest sens, Centrul Medical PROESTETICA a organizat Congresul International al Societatii de Medicina si Chirurgie Regenerativa. Desi aflata la prima editie, manifestarea a reunit specialisti din intreaga lume, dar si din Romania pentru a dezbate metodele actuale. Dorinta organizatorilor a fost aceea de a releva participantilor avantajele utilizarii resurselor proprii ale organismului pentru reconstructia sa.

Solutiile pentru infrumusetare sunt multe in zilele noastre, dar de cele mai multe ori sunt dureroase sau dificile.  De aceea remarcam prezenta la acest congres a echipei LIAMED alaturi de colaboratorii nostrii din Republica Moldova de la PLASMOLIFTING. Standul a fost vizitat de numerosi medici dornici sa afle cat mai multe depre aceasta metoda inovatoare, potentialul sau regenerativ, dar si despre cursurile pe care le-am organizat cu succes de-a lungul timpului.

Interesul crescut denota beneficiile unui procedeu pe care LIAMED il sustine si il promoveaza pentru a va oferi o alternativa accesibila. Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam la urmatoarele evenimente de aceasta natura.