CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
WORKSHOP PLASMOLIFTING SI OZONOTERAPIE IX
BUCURESTI, 26-28.11.2015
DETALII EVENIMENT

Metoda Plasmolifting s-a bucurat de un succes extraordinar inca de la lansarea ei in Romania. Acest lucru reiese din numeroasele cursuri organizate atat la sediul LIAMED, cat si in alte locatii. Asadar, un nou eveniment de aceasta natura, a fost organizat la Bucuresti de catre companiile Plasmolifting si LIAMED alaturi de Klinica Doamna Ghica.

Cursul a abordat trei domenii de utilizare pentru acest procedeu, anume: Traumatologie/Ortopedie, Stomatologie si Cosmetologie/Dermatologie. Alaturi de metoda „Dracula”, asa cum mai este cunoscuta, s-au prezentat si beneficiile ozonoterapiei in stimularea regenerarii organice la nivel celular, in eliminarea toxinelor, in reglarea PH-ului si in imbunatatirea circulatiei.

Echipa LIAMED a fost prezenta la acest eveniment cu ofertele speciale pregatite pentru eprubetele de Plasmolifting si centrifuga. Multumim colaboratorilor nostri pentru implicare si pentru increderea acordata. Va asteptam cu drag si la urmatoarele editii ale cursului ce vor avea loc la sediul LIAMED din Brasov.