CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
REALITATEA VIRTUALA IN MEDICINA
BRASOV, 21.04.2017
DETALII EVENIMENT
Noi intelegem cel mai bine ca visul trebuie incurajat si sustinut pentru a se materializa. Dorim sa fim acolo cand ceea ce era doar gand, devine o realitate frumoasa incarcata de satisfactie si multumire. In acest sens, LIAMED Brasov a adus in atentia dumneavoastra realitatea virtuala. Cu un software bine pus la punct, va prezentam ceea ce poate prinde contur si se poate transforma in cabinetul mult visat. Plimbati-va alaturi de noi prin sali si saloane, mutati obiectele cu o simpla miscare si organizati-va centrul medical mult visat. 
Pe 21 aprilie, la LIAMED, au venit oaspeti entuziasmati si avizi de cunoastere. Elevi din mai multe tari, Kuweit, Noua Zeelanda, Marea Britanie, ne-au trecut pragul pentru a ne cunoaste si pentru a testa aceasta initiativa. In cadrul seriei de calatorii prin Proiectul Transilvania, tinerii au beneficiat de indrumarea celor mai buni medici, printre care si dl. dr. Mironescu, si au descoperit acele motive pentru care lumea medicala este deopotriva frumoasa si provocatoare. 
Am prezentat conceptul de realitate virtuala in medicina la sediul nostru si am fost incantati sa vedem cum acestia impartaseau bucuria noastra. Au fost fascinati de propunerea facuta, astfel incat, tot ceea ce parea pana atunci departe, se materializa in fata ochilor. Acum, cabinetul mult visat, dupa absolvire, era mai aproape si mai tangibil ca niciodata. Satisfactia a fost cu atat mai mare cu cat, acesti viitori medici sorbeau din experienta avuta si dovedeau prin elanul inceputului de drum ca lumea va fi un loc mai bun daca iti doresti si daca vei face tot ceea ce iti sta in putinta sa iti indeplinesti visele. 
Va invitam si pe dumneavoastra sa ne vizitati, sa incercati! Nu ne credeti pe cuvant, veniti si va veti convinge ca doar imaginatia este limita!