CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONFERINTA - DESCHIDE-TI INIMA, EDITIA A III-A
BUCURESTI, 11.05.2017
DETALII EVENIMENT
O dragoste neconditionata si mai mare decat cea oferita de micii nostri prieteni necuvantatori nu exista. Continuand traditia, Societatea Romana de Cardiologie Veterinara (RSVC), in parteneriat cu Asociatia Romana de Diagnostic Imagistic Veterinar (ARDIV), a organizat la Bucuresti cea de-a treia conferinta "Deschide-ti inima". Medici veterinari din toata tara au fost prezenti la un eveniment menit sa prezinte ultimele noutati din domeniu. Prezentarile sustinute de lectorii dr. Iuliu Scurtu, dr. Andrei Baisan, dr. Diana Mocanu si dr. Calin Serdean au atras atentia asupra cauzelor si modalitatilor de tratare a problemelor cadiologice ale animalelor. 
LIAMED sustine initiativa organizatorilor si, prin reprezentantii nostri, v-a intampinat cu un stand alcatuit din aparatura de ultima generatie si instrumentar de calitate pentru a contribui la procesul de vindecare. 
Multumim tuturor celor prezenti, dar si celor care au facut posibila aceasta intalnire si promitem sa continuam pe acest drum alaturi de dumneavoastra.