CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
SRATI 2017
SINAIA, 10-14.05.2017
DETALII EVENIMENT

Societatea Romana de Anestezi si Terapie Intensiva a organizat la Sinaia cea de-a 43-a editie a congresului anual. Sub aceeasi umbrela, au avut loc al 11-lea Congres Romano-Francez de Anestezie si Terapie Intensiva, al 9-lea Simpozion Romano-Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva, al 16-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva, dar si al patrulea Simpozion Romania Dodoloata al Societatilor de Anestezie si Terapie Intensiva din Romania si Moldova. 

Congresul a reunit numerosi medici specialisti din Romania si nu numai, in vederea participarii la prezentarile sustinute, conferintele, dar si workshopurile propuse de organizatorii evenimentului. 

De asemenea echipa LIAMED a fost prezenta cu un stand atractiv in cadrul expozitiei de aparatura medicala si instrumentar chirurgical din acest domeniu. 

Invitatii au fost realmente incantati de gama diversa de produse si si-au manifestat interesul pentru portofoliul firmei noastre. Multumim organizatorilor pentru initiativa si ii felicitam pentru inca un eveniment incununat de succes.