CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP PLASMOLIFTING XV
BRASOV, 18-19.05.2017
DETALII EVENIMENT
Reteta noastra pentru frumusete, stare de bine si sanatate? Plasmolifting. Metoda este un adevarat elixir de reintinerire al vremurilor noastre. Va invitam sa sa dati timpul inapoi printr-o interventie usoara si care se foloseste de resursele naturale ale corpului.
Beneficiile sunt numeroase si au fost observate de medici din toata tara. De aceea, in luna mai, la sediul LIAMED a avut loc inca o editie a WORKSHOP PLASMOLIFTING pe domeniile: dermatologie si stomatologie. Asa cum am procedat si la intalnirile anterioare, am oferit invitatilor nostri o imagine de ansamblu asupra procedurii, organizand fiecare zi a evenimentului in doua parti: teoretica si practica.
Cadrul, deja familiar, a incurajat o atmosfera extrem de calduroasa, participantii fiind impresionati si de diplomele pe care  le-au primit in semn de certificare in utilizarea metodei. Numarul mare de participanti a confirmat interesul tot mai crescut in aceasta arie medicala. 
 
Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam si la urmatoarele editii Plasmolifting, dar si la celelalte evenimente pe care le vom organiza!