CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
PROIECT - SANATATEA RURALA - 2017
BRASOV, 20-21.05.2017
DETALII EVENIMENT
Impreuna pentru o lume mai buna, aceasta este deviza noastra. Va prezentam in acest sens, o campanie de suflet, unde LIAMED a facut parte din colaboratorii (Primaria Fundata, Colegiul Medicilor din Brasov, farmacia Donis, firma de aparatura medicala 4Med, firma Tantraoptik si libraria Valdoris) ce au dorit sa arate ca se poate si ca speranta exista oriunde. 
Astfel ca, in perioada 20-21 mai, caravana cu studenti de la Facultatea de Medicina, medici rezidenti, dar si specialisti s-a oprit in doua sate: Sirnea si Fundata din judetul Brasov. Proiectul “Sanatate Rurala” si-a continuat demersul de a asigura investigatii si consultatii gratuite de specialitate in mediul rural, in domeniile: medicina interna, cardiologie, radiologie, urologie, pediatrie, ORL, medicina de familie. Au fost doua zile pline de campanie, in care au fost consultate aproximativ 100 de persoane, acestea au primit fise medicale, dar si tratamente specifice afectiunilor descoperite.
Felicitam pe aceasta cale organizatorii si dorim sa ne aratam sprijinul si in continuare. Initiative ca aceasta demonstreaza ca lumea poate fi un loc mai bun, un loc unde oamenii fac minunile.