CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
PERFORMANTA IN RECUPERAREA MEDICALA - POLARIS MEDICAL
CLUJ-NAPOCA 17-18.11.2017
DETALII EVENIMENT
Jumatatea lunii noiembrie a adus prima editie a Conferintei Nationale „Performanta in recuperarea medicala”, in cadrul Spitalului de Recuperare „Polaris Medical” din Cluj-Napoca. Evenimentul s-a desfasurat sub patronajul Spitalului de recuperare Polaris Medical si Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Debutul poate fi considerat unul extraordinar de promitator, conferinta bucurandu-se de desfasurarea pe numeroase teme de actualitate: Reabilitare medicala: patologie ortopedica, recuperare sportive, recuperare neurologica, reablitare cardiovasculara, recuperare pediatrica.
Evenimentul a urmarit atat schimbul de experienta dintre medicii prezenti, dar si sesiuni de dezbateri si discutii pe baza lucrarilor sustinute, care au abordat teme de interes si de actualitate.
In acest spatiu, reprezentantii LIAMED au fost acolo, celebrand alaturi de oaspeti importanta ramurii de recuperare medicala. Dintre echipamentele de la stand, amintim combina Psysio Go 701, Polaris 2 cu scanner, dar mai ales terapia TECAR, o terapie din ce in ce mai raspandita in randul kinetoterapeutilor.