CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
ORL
OBS/GINECOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Departamentul marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare noutăți
WORKSHOP DE NEUROFIZIOLOGIE EMG
BRASOV, 24-25.11.2017
DETALII EVENIMENT

Performanta inseamna sa inveti in fiecare zi ceva nou, dar mai ales, sa inveti de la cei mai buni. Dupa aceasta deviza ne ghidam si noi, la LIAMED. In perioada 24– 25.11.2017, am organizat la sediul nostru un workshop dedicat tainelor electromiografiei. Alaturi de noi, lectorul si moderatorul evenimentului a fost doamna doctor Scutaru Kadar Ana Maria, care foloseste aparatura si programele Neurosoft de foarte mult timp. Domnia sa a avut in vedere dincolo de partea teoretica si prezentarea din perspectiva medicului care il utilizeaza zi de zi si caruia ii este acum indispensabil.

Numarul mare de participanti la eveniment s-a datorat si organizarii in doua parti: teoretica si practica. Medicii prezenti au fost realmente incantati de modul de lucru al aparaturii Neurosoft si au putut proba ei insisi validitatea avantajelor mentionate de catre promotorii sai.

Ne bucuram sa vedem, ca si de aceasta data, povocarea lansata de LIAMED a suscitat interesul atator medici si ne-am putut reintalni in cadrul atat de familiar.