CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
WORKSHOP ECOGRAFIE - ARCE 2017
BUCURESTI, 23-25.11.2017
DETALII EVENIMENT
Asociatia Nationala pentru Chirurgie Endoscopica dovedeste inca o data faptul ca isi poate pastra angajamentul facut la infiintare. Numeroasele conferinte si workshopuri organizate sunt marturia unei activitati intense si de calitate. 
In data de 25 noiembrie, a avut loc la Bucuresti un workshop dedicat initierii in ecografie pentru chirurgi. Evenimentul, coordonat de domnii dr. Calin Tiu si Andreas Melzer, a constat din doua parti, una teoretica, si una practica. Prezentarile sustinute de lectori au abordat teme de actualitate din ecografia moderna, dar au avut in vedere si cazuri din practica de zi cu zi. 
Partea aplicata insa, a adus in prim plan utilizarea ecografelor Sonoscape, puse la dispozitie de echipa LIAMED. Participantii au avut posibilitatea de a lucra cu aceasta tehnologie inovatoare la numai putin de sase puncte de lucru si de a afla mai multe aspecte despre acest domeniu. Cei aproximativ 30 de invitati s-au declarat incantati discutiile purtate si posibilitatea de a lucra efectiv cu cunostintele nou dobandite. 
Multumim cu aceasta ocazie organizatorilor pentru initiativa si promitem sa contribuim si pe viitor la sustinerea actului medical romanesc!