CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
WORKSHOP NEUROFIZIOLOGIE - EEG
BRASOV, 27-28.04.2018
DETALII EVENIMENT

In fiecare zi tindem spre mai bine si vrem sa gasim provocari in fiecare aspect al vietii noastre. Asadar, performanta inseamna sa inveti in fiecare zi ceva nou, dar mai ales, sa inveti de la cei mai buni. Dupa aceasta deviza ne ghidam si noi, la LIAMED.
In perioada 27-28 aprilie, am organizat la sediul nostru un workshop dedicat tainelor electroencefalografiei. Alaturi de noi, lectorul si moderatorul evenimentului a fost domnul doctor Florea Bogdan, un nume cu rezonanta la nivel national in domeniu. Domnia sa a avut in vedere dincolo de partea teoretica si prezentarea din perspectiva medicului care isi asuma responsabilitatea actului medical la cele mai inalte standarde.
Numarul mare de participanti la eveniment s-a datorat si organizarii in doua parti: teoretica si practica. Medicii prezenti au fost realmente incantati de modul de lucru al aparaturii dedicate si au putut proba ei insisi validitatea avantajelor mentionate de catre promotorii sai.
Ne bucuram sa vedem, ca si de aceasta data, povocarea lansata de LIAMED a suscitat interesul atator medici si ne-am putut reintalni in cadrul atat de familiar si mai ales, obtinerea promisiunii unei noi editii.