CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONFERINTA NATIONALA A SOCIETATII ROMANE DE ULTRASONOGRAFIE
BRASOV 17-19.05.2018
DETALII EVENIMENT
Aflata la a XXI-a editie, Conferinta Nationala de Ultrasonografie organizata in fiecare an de Societatea Romana de Ultrasonografie in Medicina si Biologie, a demonstrat si anul acesta ca este o manifestare deosebita din punct de vedere stiintific, abordand diverse teme de interes, dar si prin prestigiul celor ce au sustinut cursurile, medici renumiti din Romania si din strainatate.
Organizata anul acesta la poalele Tampei, meetingul a reunit numerosi participanti. Echipa LIAMED Brasov s-a remarcat prin expunerea unei game impresionante de ecografe, atat portabile, cat si stationare cu gama completa de sonde. Standul s-a bucurat de prezenta celor care au dorit sa afle despre noutatile din domeniu, dar si de vizita unor prieteni si colaboratori.
Fiind o editie jubiliara, evenimentul a fost totodata un prilej de rememorare a activitatii anterioare incununata cu succes, de reintalnire si de dialog intre cei ce au devenit prieteni si care, prin actele medicale, inlesnesc dezvoltarea ultrasonografiei in contextual medical. 
Multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru initiativa si le uram mult succes in demersurile ulterioare.