CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
DESCHIDE-TI INIMA IV - SRCV
BUCURESTI, 10-11.05.2018
DETALII EVENIMENT
Nu exista dragoste mai mare sau mai sincera decat cea a micilor necuvantatoare. Este o dragoste neconditionata, masurata doar in zambetele pe care le aduc pe chipul nostru in fiecare zi. 
In acest sens, Societatea Romana de Cardiologie Veterinara (RSVC), in parteneriat cu Asociatia Romana de Diagnostic Imagistic Veterinar (ARDIV) continua seria evenimentelor remarcabile din medicina veterinara si au organizat la Bucuresti conferinta "Deschide-ti inima 4". Medici veterinari din toata tara au fost prezenti la un eveniment menit sa prezinte ultimele noutati din domeniu. Prezentarile sustinute de lectori de renume au atras atentia asupra modalitatilor de tratare a problemelor cadiologice ale animalelor. 
LIAMED sustine initiativa organizatorilor si, prin reprezentantii nostri, v-a intampinat cu un stand alcatuit din aparatura de ultima generatie si instrumentar de calitate pentru a contribui la procesul de vindecare. 
Multumim tuturor celor prezenti, dar si celor care au facut posibila aceasta intalnire si promitem sa continuam pe acest drum alaturi de dumneavoastra.