CLASE PRODUSE
ULTRASONOGRAFIE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
PNEUMOLOGIE
ORL
FIZIOTERAPIE
KINETOTERAPIE
MOBILIER MEDICAL
CONSUMABILE
OFTALMOLOGIE
Vanzari dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Service dispozitive medicale
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)739 / 885 387
CONGRESUL NATIONAL DE CHIRURGIE 2018
SINAIA, 06-09.06.2018
DETALII EVENIMENT
A XXX-a editie a traditionalului congress al Societatii Romane de Chirurgie a reunit, si anul acesta, numerosi participanti, inclusiv din strainatate, in orasul de la poalele Pelesului.
Asa cum ne-a obisnuit, evenimentul a abordat numeroase teme de interes pentru cei prezenti, temele principale avand insa cel mare ecou in randul celor aflati la manifestare, prin numeroasele semne de intrebare pe care le-au ridicat: Chirurgia de urgenta a tubului digestiv si Sepsis-ul in chirurgie. Discutiile purtate au avut menirea de a sublinia aspecte ce isi propun imbunatatirea actului medical in sistemul sanitar romanesc. 
Dorinta organizatorilor a fost aceea de a conta pe o implicare activa din partea participantilor. In acest sens, reprezentantii LIAMED au promovat cu succes gama de echipamente medicale pe care le distribuie pe domeniul conferintei, dar si serviciile de consultanta si asistenta oferite, obtinand un feedback pozitiv din partea celor aflati la congres.
Multumim pe aceasta cale organizatorilor pentru initiativa si promitem sa venim in intampinarea dumneavoastra cu echipamente din domeniul endoscopiei, ultrasonografiei si instrumentarului de cea mai buna calitate.