CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP MEAPLASMA - ORTOPEDIE
CRAIOVA, 24-25.07.2018
DETALII EVENIMENT
Desi gandul ne este la vacanta, continuam sa avem grija de sanatatea noastra.
Astfel, in perioada 24-25 iulie ne-am intalnit in numar mare, colegi din toata tara, la Institutul de Cercetare in Stiinte Aplicate din Craiova.
Atmosfera a fost incarcata de nevoia de cunoastere prin numeroasele intrebari si curiozitati din partea participantilor datorita variatelor discipline abordate. Lectorii din partea MeaPlasma au sustinut prezentari interactive oferind informatii pretioase despre procedura.
 
In randul invitatilor s-au numarat medici cu experienta, profesori ai Facultatii de Medicina din Craiova, dar si de la alte facultati de medicina din tara. Am participat cu mult entuziasm si deschidere si dorim sa multumim pe aceasta cale colaboratorilor nostri!
 
Echipa noastra, LIAMED Brasov, a organizat in colaborare cu Universitatea Craiova acest eveniment si a deschis astfel perspectiva catre alte activitati de instruire medicala in diferite alte zone ale tarii. Ne bucuram de posibilitatea de a influenta calitatea profesiei medicale din Romania prin organizarea unor viitoare workshopuri.
Cautam mereu sa fim prezenti pe piata medicala intr-un mod placut si entuziast, actualizand informatia din domeniile medicale care merg in pas cu evolutia rapida a tehnologiei.