CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONGRES IMAGISTICA VETERINARA - ARDIV
IASI, 21-22.09.2018
DETALII EVENIMENT

Emotia si entuziasmul caracteristice toamnei s-au exprimat si la acest eveniment dedicat prietenilor nostri necuvantatori.

Intr-o atmosfera calda si relaxata pe meleaguri romanesti de traditie ne-am bucurat sa intalnim in numar generos colegi cunoscuti si noi din domeniul medicinei veterinare. 

Echipa LIAMED a fost prezenta cu aparatura din domeniul ultrasonografiei, anesteziei si monitorizarii ATI precum si tensiometre si alte accesorii medicale. Ne-am bucurat sa descoperim un interes accentuat pentru domeniul ultrasonografiei, dar si pentru partea de instrumentar chirurgical.

Apreciem atentia participantilor exprimata printr-o serie continua de intrebari si discutii pe tema functionarii aparaturii in folosul procedurilor medicale. Colegii nostri au exprimat o satisfactie vadita catre acest aspect. De asemenea le multumim si pentru feedback-ul acordat echipei!

In acelasi context echipa LIAMED felicita oragnizatorii pentru atentia si grija de care au dat dovada pe tot parcursul congresului!