CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
CONFERINTA NATIONALA CU PARTICIPARE INTERNATIONALA DEDICATA CANCERULUI MAMAR EDITIA A VI-A
BUCURESTI, 01-03.11.2018
DETALII EVENIMENT
Este o realitate faptul ca forma de cancer din ce in ce mai raspandita in randul femeilor se localizeaza la nivelul sanilor. Specialistii spun ca in ultimii ani, numarul cazurilor a crescut ingrijorator in tara noastra. In acest sens, Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie a organizat cea de-a VI-a editie a Conferintei cu participare internationala. 
Anul acesta a fost propusa tema „Metamorfoza Tratamentului Cancerului Mamar”. Evenimentul a reunit medici specialisti din tara si din strainatate care si-au propus sa aduca in atentia tuturor aceasta situatie reala si dureroasa cu care se confrunta din ce in ce mai multe paciente.
Numerosi invitati au luat parte la acest eveniment de amploare, caracterizat prin dezbateri libere si lucrari stiintifice menite sa inlesneasca o schimbare in mai bine. 
Reprezentantii LIAMED au fost alaturi de organizatori si au venit in sprijinul celor prezenti cu ecografe de ultima generatie, dar si instrumentar de calitate superioara. Ne bucuram sa contribuim, alaturi de dumneavoastra, la insanatosirea oamenilor.