CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
WORKSHOP TERMOVIZIUNE MEDICALA
BRASOV, 02-03.11.2018
DETALII EVENIMENT
Suntem cei mai buni deoarece suntem altfel. Incercam sa aducem in atentia dumneavoastra metode si tehnologii dintre cele mai variate. Astfel, in perioada 2-3 noiembrie, am organizat la sediul LIAMED din Brasov workshopul Termoviziunea medicala – de la teorie la practica.
Medici din toata tara au participat, la un eveniment de exceptie, sustinut de dr. Serbu Gheorghe Ovidiu, si au avut posibilitatea sa faca schimb de experienta, opinii si idei despre un domeniu mai putin cunoscut in medicina romaneasca. Din programul workshopului nu au lipsit discutiile despre principiile termoviziunii medicale, studiile de caz, dar mai ales, aplicatiile practice.  
Cei prezenti la eveniment au descoperit fie puncte comune, fie divergente, dar care au ajutat la dezvoltarea unor noi teorii si interpretari. Echipa noastra a pus la dispozitie camera de termoviziune de ultima generatie pentru partea practica a intalnirii.
Promitem cu aceasta ocazie sa sustinem in continuare Societatea Romana de Termografie si sa fim membri activi ai manifestarilor ulterioare.