CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
Dispozitiv de masurare a miscarii, cu banda, cu conexiune bluetooth si USB
Descriere
Moover este un dispozitiv wireless de dimensiuni mici, usor, extrem de precis si echipat cu baterie cu durata lunga de viata.
Dispozitivul masoara gradul de mobilitate cervicala, precum si energia si puterea membrelor inferioare (Testul saritura).
De asemenea, permite evaluarea goniometrica (gama de miscare) a tuturor articulatiilor si este capabil sa evalueze si sa masoare miscarile, acceleratiile si rotatiile efectuate de catre pacient.
Masuratorile efectuate de acest dispozitiv sunt foarte importante pentru prevenirea deformarii posturii, pentru corectarea posturii, pentru studiul mobilitatii in stadiu incipient si pentru monitorizarea pacientului pe perioada terapiei, comparand diferite valori ale examinarii medicale cu valorile obtinute in mod normal.
Poate evalua rotatiile si inclinarea pelviana atat in timpul mersului, precum si in timpul alergarii, analizand simultan balansarea capului si a trunchiului in comparatie cu baricentrul corpului (obtinut cu ajutorul platformei stabilometrice).
Dispozitivul este usor de utilizat de catre orice utilizator. Pune la dispzoitie valorile normale si genereaza un raport al masuratorilor efectuate.
Cod produs: P9823
Ref. producator: MV02015