CATEGORII PRODUSE
NEUROFIZIOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
STERILIZARE
A.T.I.
GASTROENTEROLOGIE
FIZIOTERAPIE
CONSUMABILE
Departamentul Marketing
Tel./Fax.     +4(0)268 / 327 490
Tel. Mobil    +4(0)744 / 306 554
Abonare Noutati
Goniometru BIOFEEDBACK
Descriere
Utilizat pentru observarea unghiurile incheieturilor pe durata miscarii voluntare si a ajustarii miscarii 
Controlarea hiper-extensiei genunchiului pacientilor hemiplegici, in antrenamentul postural al capului si in recuperarea la nivelul cotului, incheieturilor, picioarelor si genunchiului.
Cod produs: P3743
Ref. producator: 06856
 

Caracteristici

Caracteristici produs
   
 

  • Este un transductor de semnal pentru observarea unghiurile incheieturilor pe durata miscarii voluntare si a ajustarii miscarii.
  • Poate inlocui biofeedback-ul electromiografic atunci cand este imposibil sau greu de monitorizat un anumit muschi.
  • Literatura de specialitate a demonstrat eficienta studiilor goniometrice de biofeedback in controlarea hiper-extensiei genunchiului pacientilor hemiplegici, in antrenamentul postural al capului si in recuperarea la nivelul cotului, incheieturilor, picioarelor si genunchiului.
  • Dispozitivul este usor (500 g), gata de utilizat, fara potentiometru sau componente electrice. E compus din doua brate din plastic (plexiglas), pivotante. Un brat e prevazut cu un magnet, celalalt cu un detector magnetic si poate declansa un semnal sonor.
  • Pozitia unghiului de detectat de catre semnalul acustic este determinat de detectorul magnetic manual. E actionat la suprapunerea magnetului de pe celalalt brat.
  • Bratele dispozitivului sunt montate pe segmentele corpului cu ajutorul curelelor elastice Velcro si pot fi pozitionate pe lateral fata de axele mecanice ale segmentelor.
  • Centrul de rotire al dispozitivului se potriveste cu centrul de rotire al incheieturii.